Erzincanlılar Berat Kandilinde camileri doldurdu

Erzincanlılar Berat Kandilinde camileri doldurdu

Erzincanlılar Berat Kandilinde camileri doldurdu

Erzincan’da Terzibaba Camii başta olmak üzere camiler, Berat Kandilinde doldu taştı.
Berat Kandili, Erzincan’da tüm ibadethanelerde huşu içerisinde idrak edildi. Binlerce kişi başta Terzibaba ve Camii Kebir olmak üzere camilere akın etti. Camileri dolduran vatandaşlar, gecenin feyzine nail olabilmek amacıyla namaz kılıp okunan dualara eşlik etti.
Terzibaba Camisini şenlendiren Müslümanlar, okunan Kur’ân-ı Kerim, mevlid-i şerif, salât-u selâm, ilâhî, kasîde ve duâlar eşliğinde mübârek Berat gecesinin feyz ve bereketinden istifadeye çalıştılar.
Seçkin hafız hocaların tilavetleri ve İl Müftüsü Muharrem Gül’ün sohbeti ve akabinde yaptığı duâ ile tazarrû ve niyâzlar ilâhî kabule arz edildi. Zorlu imtihanları geçirdiğimiz ve ülkemizin büyük bir bölgesinde meydana gelen depremlerle acılara ve hüzünlere gark olduğumuz vakitlerde, müminler Allah’tan esenlik ve merhamet niyâzında bulundular. Kılınan yatsı namazıyla gece buluşması sona erdi.


Güncel 7.03.2023 09:44:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Özyeğin Üniversitesi ve İTO'dan lüfer mirası projesi

2

Hayat Finans yurt dışındaki Türk vatandaşlarına bankacılık hizmeti sunuyor

3

Antalya'da "Yurtdışı Ticaret Zirvesi" düzenlendi

4

GÜNCELLEME - Mersin merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4'ü hakem 40 şüpheli yakalandı

5

Futbol: 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu

6

Ahmet Çalık Vakfı ve İTÜ'den veri analitiği alanında işbirliği

7

Migros'tan gıda arzında yerel üretime destek çağrısı

8

Türkiye Finans Katılım Bankası'ndan 2025'in 9 ayında ekonomiye 288 milyar lira katkı

9

Antalyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

10

Tarsus ilçesinde kursiyerlerin yetiştirdiği istiridye mantarları hasat edildi