Erzin?de Bölükbaşı Eczanesi

Erzin?de Bölükbaşı Eczanesi

ERZİN-İstanbul üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2011 yılı mezunu Ali Bölükbaşı (28) kendi memleketinde eczanesini açtı.

Eczane sahibi Ali Bölükbaşının Soy ismini alan Bölükbaşı Eczanesi geçen hafta. Atatürk caddesinde hizmete girdi. Eczane açılışını Erzin kaymakamı İskender Yönden ve eczane sahibi Ali Bölükbaşının Annesi Emine Bölükbaşı ile birlikte açılış kordelasını kestiler.

Eczane açılışına İlçe kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, ilçe emniyet Müdürü Murat Ardıç ve ailesi ile kalabalık davetli açılışta hazır bulundular.

Eczane açılış sonrası davetlilere çeşitli ikramda bulunuldu ve eczane içine giren ilçe kaymakamı Yönden ile belediye başkanı Ecz. Kasım Şimşek eczane sahibine hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Haber: Adil Coşkuner Erzin



Güncel 25.10.2016 05:23:48 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

2

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

3

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

4

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

5

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu

6

Antalya'da yapılacak "COP31"in turizmi çeşitlendirip sezonu uzatması bekleniyor

7

Antalya'da kanala düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

8

Lexus LBX "En İyi Kabine Sahip Küçük SUV" seçildi

9

Hatay Valisi Masatlı, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi

10

Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır