Erzinli Sahip Çıkamadı, Şahin Tepesi Perişan

Erzinli Sahip Çıkamadı, Şahin Tepesi Perişan

Hatay?ın Erzin ilçesinin bir zamanlar en gözde piknk alanı ve festvaller yapılan( Sami Oytun Tepesi) Şahin tepesi son yıllarda, yetklilerin ilgiisizliğnden dolayı viraneye dönmüş perişan halde.

1985 yıllarında hzimete açılan o zamanların Hatay valisi olarak görev yapan Sami Oytun?un ismi verilen Şahin tepesi son yıllarda yerel yönetim ile Orman işletmesininin anlaşmazlığı sonucunda günden güne içinde yer alan hayvanat bahçesindeki hayvanlar çeşitli yerlere verilirken bazılarıda dogaya bırakılmıştı,Tepede bazı iş verenler yatıırm yaparak canladırmaya çalıştığı iş yerleri yetklilerin ilgisiziliği yüzünden tek tek kapanırken,son yıllarda bu güzelim Şahin tepsinde binalar yıklımış viraneye dönerken ,burada ancak zamanlarının kötü amaçlalarının için zaman geçirmek isteyen kişilerin yuvası durumuna geldi.

Erzin halkı önce harika kumsalı olan Burnaz plajını kaybederken daha sonrada tek piknik alanı olarak kullanılan Şahin tepesinide kaybetmiş oldu.

Haber:Adi COŞKUNER-Erzin



Güncel 30.05.2017 07:26:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da devrilen otobüsteki 8 kişi yaralandı

2

Alanya'da iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

3

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

4

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız çocuğu aranıyor

5

Hatay'da hırdavat dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu

6

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Futbol: Trendyol Süper Lig

9

Isparta'da motosikletliler bağrağa saygı sürüşü yaptı

10

Hatayspor-Ümraniyespor maçının ardından