Erzurum Büyükşehir Belediyesi filosuna 120 yeni araç kattı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi filosuna 120 yeni araç kattı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi filosuna 120 yeni araç kattı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi bünyesine kattığı 120 aracın tanıtımı için Miting, Etkinlik ve Gösteri Alanı’nda bir program yaptı.
Programda bir konuşma yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bin 580 olan araç filosunun yen alımlarla birlikte bin 750 adete çıktığını belirterek, “16. Araç Filo Tanıtım programımız Erzurum’a hayırlı olsun. Değişim, dönüşüm ve büyüme odaklı hedeflerimizi her gün yaptığımız yeni yatırımlarla sürdürüyoruz. Erzurum’a hizmet bizim için gururdur. Bu gün tanıtımını yaptığımız araçların yaklaşık değeri 600-700 milyondur. Bahane üretmeden halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Erzurum Milletvekili adayları, AK Parti ve MHP Erzurum teşkilatları, belediye başkanları ve bir çok davetlinin katıldığı araç tanıtım programında konuşan Başkan Sekmen, “Biz güzel bir ekibimiz ve tüm başarılarımızın altında ekibimizin ortak hareket etmesi vardır. Sadece Erzurum şehir merkezini değil tüm ilçelerimizi ayağa kaldırmak ve yaşanabilir alanlar oluşturmak için gayret gösteriyoruz. Bu anlamda güçlü bir araç parkının olması gerektiğini de biliyoruz. Yatırımlarımızı ve ihtiyaç duyulan araçları almayı sürdüreceğiz” diye konuştu.


Güncel 2.05.2023 13:09:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı