Erzurum Valisi Memiş: “Karantinadan sonra günlük vaka sayılarında düşüş var”

Erzurum Valisi Memiş: “Karantinadan sonra günlük vaka sayılarında düşüş var”

Erzurum Valisi Memiş: “Karantinadan sonra günlük vaka sayılarında düşüş var”

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum’da öğrencilere dağıtılacak 600 tabletin protokol imzalama töreninde il genelindeki Covid-19 vaka durumu hakkında açıklama yaptı. Vali Memiş, “İl genelinde günlük vaka sayısında düşüş var” dedi.
Erzurum Valiliğinde, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ve T3 Vakfı işbirliğiyle Erzurum’da dağıtılacak 600 tabletin protokol imza töreni gerçekleşti. Erzurum Valisi Okay Memiş, toplantıda 80 saatlik kısıtlamanın ardında il genelindeki korona virüs vaka durumu hakkında açıklama yaptı.

“İyi durumdayız derken korkuyoruz insanlar bu sefer tedbirleri gevşetiyor”
Vali Memiş, “En son yapılan karantina ve tedbirden dolayı ülkemizde olduğu gibi ilimizde de çok iyileşme olduğunu gözlemlemekteyiz. İyi durumdayız. İyi durumdayız derken açıkçası korkuyoruz. İnsanlar bu sefer tedbirleri gevşetiyor. Ama yatak hasta sayımızda, günlük vaka sayılarında alınan tedbirlerin neticelerini olumlu yönde gördüğümüzü ifade edebilirim” şeklinde konuştu.


Güncel 5.01.2021 13:33:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da zincir markette çıkan yangın hasara yol açtı

2

Hatay'da depremlerin ardından 123'üncü cami ibadete açıldı

3

Alanya'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

4

Akdeniz'de en fazla yaş meyve ve sebze ihracatı yapan firmalar ödüllendirildi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Türk Kızılay, Adana'da iftar programı düzenledi

8

Antalya'da kent içi toplu taşıma için yeni otobüsler hizmete alındı

9

Manavgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı