Erzurumlu işadamı Rusya’da ödül aldı

Erzurumlu işadamı Rusya’da ödül aldı

Erzurumlu işadamı Rusya’da ödül aldı

Erzurumlu iş adamı Muhammet Çağrı Çiltaş, Rusya’da Bakliyat İhracatında ikinci sırada yer aldı. Erzurumlu İşadamı ödülünü Rusya Federasyonu İhracatçılar Meclisi Başkan Yardımcısı Aleksey Saladov’un elinden aldı.
Edinilen bilgiye göre, Rusya’da faaliyet gösteren Türk şirketi olan Volgatra 2021 yılında Rusya Federasyonu’nun da Tarım Ürünleri İhracatında gösterdiği başarıdan dolayı, Büyük Ölçekli Şirketler kategorisinde Rusya Federasyonu İhracatçılar Meclisi Başkan Yardımcısı Aleksey Saladov’un elinden ödülünü aldı.
Erzurumlu İş adamı Muhammet Çağrı Çiltaş, ‘Bu ödülü almamızda en büyük emeği olan Sayın Hüsamettin Memiş’e, Bashan Bakliyat Yönetim Kurulu üyelerine, tüm iş ortaklarımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim’ dedi.


Güncel 10.11.2022 16:14:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

2

Voleybolda Arabica Coffee House Kadınlar 1. Lig yarı final etabı, Alanya'da başladı

3

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

4

YÖK ve TÜME arasında yapay zeka destekli otonom çiftlik işbirliği protokolü imzalandı

5

Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası, Antalya'da başladı

6

İş Bankası çocukların müşteri olma sürecini dijital ortama taşıdı

7

İran Milli Futbol Takımı, Antalya'da kamp yapıyor

8

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Adana'da sağanaktan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

9

YÖK Başkanı Özvar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini ziyaret etti

10

Sorgun Yaylası'nda menderesler havadan görüntülendi