ESAY’a Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı

ESAY’a Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı

ESAY’a Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 6 Şubat’ta Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde fedakarlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerine Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı verildi.
Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende Eyüpsultan Belediyesi’nin ESAY birimine de Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişan verildi. Depremin ilk gününden itibaren İskenderun Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına 13 personeliyle katılan Eyüpsultan Belediyesi’nin ESAY birimine nişanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay verdi.

“ESAY ekibimizle gurur duyuyoruz”
ESAY arama kurtarma ekibiyle gurur duyduklarını ifade eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, “Önce AFAD’ın tatbikatını başarıyla tamamlayarak Akreditasyon Belgesi aldık, sel ve yangın felaketlerinde en önde mücadele verdiler ve son olarak da deprem bölgesinde canları pahasına hayat kurtarmaya gayret ettiler. Ekibimizle gurur duyuyoruz. İnşallah ülkemiz bir daha bu felaketleri yaşamaz” dedi.


Yurt Dünya 26.04.2023 11:24:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yapılacak "COP31"in turizmi çeşitlendirip sezonu uzatması bekleniyor

2

Antalya'da kanala düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

3

Lexus LBX "En İyi Kabine Sahip Küçük SUV" seçildi

4

Hatay Valisi Masatlı, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi

5

Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

6

Isparta'da öğretmenin geliştirdiği patentli uygulama okullarda tasarruf sağlıyor

7

Karaciğer hastası, Adana'da ablasından yapılan nakille hayata tutundu

8

Hatay İl Emniyet Müdürü Yılmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

GÜNCELLEME - Antalya'da yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

Mersin'in Silifke ilçesinde fırtına etkili oldu