Esenyurt’ta 25 katlı lüks rezidansın sakinleri komşularını çıldırttı

Esenyurt’ta 25 katlı lüks rezidansın sakinleri komşularını çıldırttı

Esenyurt’ta 25 katlı lüks rezidansın sakinleri komşularını çıldırttı

Esenyurt’ta 25 katlı lüks rezidansın sakinleri, yaptıkları ile pes dedirtti. Duyarsız komşular, poşet poşet çöplerini çevredeki binaların çatılarına atarken, bıktıklarını söyleyen mahalle sakinleri ise yaşanan duruma tepki gösterdi. Onlarca çöp poşeti ile dolan çatılar ise havadan drone ile görüntülendi.
Esenyurt’ta yaşanan çöp krizi “Böyle komşuluk olmaz” dedirtti. Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan 25 katlı lüks rezidansın sakinleri, poşet poşet çöplerini balkondan aşağı attı. Duyarsız komşuların etrafa rast gele attığı çöpler ise çevrede bulunan binaların çatılarında birikti. Yaşanan çöp krizi karşısında ise ne yapacaklarını şaşıran mahalle sakinleri, mağduriyetlerini dile getirdi. Uzun süredir bu olayın yaşandığını söyleyen vatandaşlar, mahallede araçların, evlerin yukarıdan atılan çöpler yüzünden zarar gördüğünü söyledi.

“Ellerine ne geçerse atıyorlar”
Bu duruma tepki gösteren mahalle sakinleri, ”Bina yüksek olduğu için çöpleri atıp içeri kaçıyorlar. Genellikle akşam karanlıkta atıkları için kim atıyor göremiyoruz. Milletin arabasına geliyor çatısına geliyor biz çok rahatsızız. Çatılar çöp ile doldu. Gereğinin yapılmasını istiyoruz" dedi.
Nevzat Kaya isimli bir vatandaş ise çatıların haline "bakın" diyerek, ”Çöp ile doldu çatılar. Attıkları şeyler arabamıza, çatılarımıza denk geliyor. Kavgalar çıkıyor bıktık bu durumdan. Atılan sigara izmaritlerinden yangın bile çıktı” diye konuştu.


Güncel 29.12.2021 11:44:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor