Eşi tarafından darbedilen kadın taburcu edildi

Eşi tarafından darbedilen kadın taburcu edildi

Eşi tarafından darbedilen kadın taburcu edildi

ANTALYA (AA) - Antalya'nin Alanya ilçesinde, esi tarafindan darbedildikten sonra hastaneye kaldirilan kadin taburcu edildi.

Güllerpinari Mahallesi'ndeki evde esi Recep O. tarafindan 29 Eylül'de darbedilen iki çocuk annesi Halime O, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Çenesinde ve vücudunun çesitli yerlerinde kiriklar olan Halime O, burada tedavi altina alindi. Çenesinden ameliyat olan kadin, daha sonra kendi istegiyle taburcu edildi.

Öte yandan 29 Eylül'de yasanan olaylar ise cep telefonu kamerasina yansidi. Görüntülerde Recep O'nun tehditler savurmasi ve saglik ekiplerinin kadina müdahale ettigi anlar yer aliyor.

Alanya'da esi Halime O'yu darbettigi gerekçesiyle gözaltina alinan Recep O. ise emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildigi sulh ceza hakimligince tutuklanmisti.



Yurt Dünya 3.10.2020 20:14:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

2

Futbol: Trendyol Süper Lig

3

Futbol: Trendyol Süper Lig

4

Isparta'da motosikletliler bağrağa saygı sürüşü yaptı

5

Hatayspor-Ümraniyespor maçının ardından

6

GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

7

Mersin'de çocuklar Toros Dağları'ndan getirilen karla eğlendi

8

Hatay'da sanayi sitesinde çıkan yangın kontrol altına alındı

9

Saimbeyli ilçesinde kar şöleni düzenlendi

10

Futbol: Trendyol 1. Lig