Eşi ile tartıştı intihara kalkıştı

Eşi ile tartıştı intihara kalkıştı

Eşi ile tartıştı intihara kalkıştı

Kastamonu’da eşi ile tartıştıktan sonra intihara kalkışan vatandaş, balkondan eve giren ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Olay, Kastamonu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.K. isimli şahısla eşi arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrasında N.K. evinde intihara kalkıştı. Eşinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, apartmanın 6. katında bulunan evin zilini çaldı. N.K.’nin kapıyı açmaması, kapının kilitli olduğunun tespit edilmesi üzerine ekipler, eve balkondan ulaşmaya karar verdi.
İtfaiye aracının merdiveni yardımı ile balkondan eve giren ekipler, N.K.’yi baygın halde buldu. Evde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından N.K. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.



Yurt Dünya 21.03.2022 11:03:00 0
Anahtar Kelimeler: tartıştı intihara kalkıştı

İlginizi Çekebilir

1

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

2

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

3

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

4

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

5

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

7

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

8

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

9

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

10

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı