Eşinden boşanmak istemeyen koca, baldızının dükkanında kendisini vurdu

Eşinden boşanmak istemeyen koca, baldızının dükkanında kendisini vurdu

Eşinden boşanmak istemeyen koca, baldızının dükkanında kendisini vurdu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde şiddet gördüğü gerekçesiyle kadın sığınma evine sığınan eşi Ö.D.’den boşanmak istemediğini ifade eden S.D., eşinin kardeşinin dükkanında kendisini vurdu.
Olay, Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kendisinden kaçarak sığınma evine yerleşen Ö.D.’yi bulmak isteyen S.D., eşinin kardeşinin dükkanına gitti. Burada eşinin kardeşi ile bir süre tartışan ve boşanmak istemediğini dile getiren S.D. üzerindeki silahı çıkarıp intihar girişiminde bulundu.
Kendisine 3 kez ateş eden S.D. yaralandı. Olay üzerine bölgeye 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri intikal etti. Hafif yaralı olarak S.D. aracı ile hastaneye gitti. Polis ekiplerinin, olay yeri incelemesinin ardından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


29.05.2023 17:30:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kongre turizmi uluslararası organizasyonlarla hareketlenecek

2

Mastercard'da üst düzey atamalar

3

Adana'da aranan 2 firari hükümlü yakalandı

4

Kaş'ta fırtınada bazı ağaçlar kökünden söküldü, elektrik direkleri devrildi

5

Doğa sporcuları Aladağlar'ın karla kaplı eteklerinde sınırlarını zorluyor

6

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Aras, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Alanya'da takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı

8

CANiK yeni ürünlerini Las Vegas'ta tanıttı

9

Yeşilay sayesinde bağımlısı olduğu sanal kumardan kurtuldu

10

Haliç Üniversitesi Avrupa şampiyonu öğrencisini kutladı