Eşinden boşanmak istemeyen koca, baldızının dükkanında kendisini vurdu

Eşinden boşanmak istemeyen koca, baldızının dükkanında kendisini vurdu

Eşinden boşanmak istemeyen koca, baldızının dükkanında kendisini vurdu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde şiddet gördüğü gerekçesiyle kadın sığınma evine sığınan eşi Ö.D.’den boşanmak istemediğini ifade eden S.D., eşinin kardeşinin dükkanında kendisini vurdu.
Olay, Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kendisinden kaçarak sığınma evine yerleşen Ö.D.’yi bulmak isteyen S.D., eşinin kardeşinin dükkanına gitti. Burada eşinin kardeşi ile bir süre tartışan ve boşanmak istemediğini dile getiren S.D. üzerindeki silahı çıkarıp intihar girişiminde bulundu.
Kendisine 3 kez ateş eden S.D. yaralandı. Olay üzerine bölgeye 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri intikal etti. Hafif yaralı olarak S.D. aracı ile hastaneye gitti. Polis ekiplerinin, olay yeri incelemesinin ardından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


29.05.2023 17:30:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evinde uyuşturucu bulunan zanlı tutuklandı

2

Adana'da 21 bin litre kaçak alkol ele geçirildi

3

Osmaniyeli atletlerde çifte şampiyonluk başarısı

4

Osmaniye’de sağanak sonrası tarım arazilerinde hasar tespiti sürüyor

5

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

6

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

7

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

8

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

9

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

10

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor