Eşini eşarpla boğarak öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Eşini eşarpla boğarak öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Eşini eşarpla boğarak öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Isparta’da yaklaşık 2 yıl önce eşi Ümmühan Taşpınar’ı eşarpla boğarak öldüren Ferhat Taşpınar’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
Isparta’da 15 Ekim 2018 tarihinde tartıştığı eşi Ümmühan Taşpınar’ı (22) eşarpla boğarak öldüren sanık Ferhat Taşpınar’ın(25) yargılanmasına Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Son duruşmaya Ferhat Taşpınar ve avukatı ile Ümmühan Taşpınar’ın babası Yakup Şahin katıldı. Duruşmada son söz olarak “Takdir mahkemenindir” diyen sanık Ferhat Taşpınar’a mahkemeye heyeti, ‘kasten adam öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Sanığın cezasında ise herhangi bir indirim uygulanmadı.
Olayın geçmişi
Isparta’da kamyon şoförlüğü yapan Ferhat Taşpınar, 15 Ekim 2018’de konuşmak için arabayla Keçiborlu-Dinar yol ayrımına götürdüğü eşi Ümmühan Taşpınar’ı tartışma sonucunda eşarpla boğarak öldürmüştü. Ertesi gün Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne giderek eşi için kayıp başvurusunda bulunan Ferhat Taşpınar, çelişkili ifadelerinin ardından suçunu itiraf etmişti.


Yurt Dünya 25.09.2020 10:11:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de sağanak nedeniyle tarım arazileri su altında kaldı

2

Samandağ ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiledi

3

Hatay'da otomobilden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı tutuklandı

4

Osmaniye’de, 83 suç kaydı bulunan hırsız dolapta saklanırken yakalandı

5

Mersin'de kar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

6

Mersin'de uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen zanlı tutuklandı

7

AKSAV'da hedef "beyaz şapkalı hackerlar" yetiştirmek

8

Alanya'da hayatını kaybeden gazeteci Fazıl Tunç toprağa verildi

9

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

10

Antalya-Konya kara yolunda bayram yoğunluğu