Eski Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur hayatını kaybetti

Eski Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur hayatını kaybetti

Eski Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur hayatını kaybetti

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 2014-2017 yılları arasında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Ahmet Adanur, Trabzon’da hayatını kaybetti.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Eski Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur, 2022 yılında yakalandığı ALS hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. 2019 yılından bu yana Trabzon Büyük Şehir Belediyesinde Genel Sekreter olarak görev yapan bir çocuk babası Ahmet Adanur, dün gece ikamet ettiği evinde uykusunda hayatını kaybetti.
Hendek-barikat döneminde PKK’nın ölüm listesinde yer alan Adanur’a suikast hazırlığındaki 2 PKK’lı güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilmişti. Adanur, PKK’lı teröristlerin emniyet müdürlüğüne yapmış olduğu roketatarlı saldırı ve çevik kuvvet amirliğine yapılan bombalı araç saldırısından da yaralı olarak kurtulmuştu.


Politika 10.04.2023 13:43:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Feke'de yangın çıkan evdeki 1 kişi yaralandı

2

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

3

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

4

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

5

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

6

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

7

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

8

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

9

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

10

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı