Eski fabrikadan hurda malzeme hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi yakalandı

Eski fabrikadan hurda malzeme hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi yakalandı

Eski fabrikadan hurda malzeme hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi yakalandı

Eskişehir’de eski bir fabrikadan hurda malzemelerin çalınmasıyla ilgili çalışma yapan jandarma ekipleri yaklaşık 6 bin lira değerindeki çalıntı malla kaçmaya çalışan 2 şüpheliyi yakaladı.
Edinilen bilgilere göre, İnönü’ye bağlı Yenice Mahallesi’nde faaliyette olmayan eski bir fabrikadan değişik tarihlerde kimliği meçhul kişi ya da kişilerce hurda malzemeler çalındı. Olayla ilgili İnönü İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince başlatılan çalışmalarda hurda malzemelerin çalındığı eski fabrikada şüpheli araç olduğu bilgisi alındı. Fabrikaya giden İnönü İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi ekiplerince, araçla kaçmaya çalışan şüpheliler takip edildi. Kısa süre sonra araç ve içinde bulunan iki şüpheli yakalandı. Araçta yapılan incelemede piyasa değeri yaklaşık 6 bin lira olan hurda malzeme ele geçirildi.
Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla çalıntı olarak bulunan hurda malzemeler işletme sahiplerine teslim edilirken, suçlarını itiraf eden D.K. ve E.K. ‘İş Yerinden Hırsızlık’ suçuyla adliyeye sevk edildi.


Yurt Dünya 22.12.2021 17:28:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Hayat Finans'tan KOBİ'lere yönelik dijital bankacılık modeli

2

Adana'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

3

Isparta'da ağaç dallarına konan sığırcıklar güzel görüntü oluşturdu

4

Hatay'da devlet desteğiyle üretimi sürdüren mozaik sanatçıları Avrupa'ya açıldı

5

Eksim Holding'in "Genç Enerji İşe Alım Programı"nda yeni dönem başvuruları başladı

6

NetWork'ten kışa özel aksesuar koleksiyonu

7

Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti göreve başladı

8

BAİB üyesi Mehmet Ali Can, başkan adaylığını açıkladı

9

Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Atasoy, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Adana'da 26 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı