Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman Bayburt Valiliğini ziyaret etti

Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman Bayburt Valiliğini ziyaret etti

Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman Bayburt Valiliğini ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. dönem Başkanı İsmail Kahraman, Bayburt Valiliğini ziyaret etti.
Bayburt’ta düzenlenen Kültür Akademisi kapanış oturumuna katılmak üzere kente gelen eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman Bayburt Valiliğini ziyaret etti. Başkan Kahraman, Bayburt Valiliğine gelişinde Vali Cüneyt Epcim tarafından karşılandı.
Ziyareti anısına Valilik Şeref Defterini imzalayan Kahraman, daha sonra Vali Epcim’i makamında ziyaret etti.
Vali Epcim burada Kahraman gibi duayen bir ismi Bayburt Valiliğinde ağırlamaktan gurur duyduğunu ifade etti. Kahraman’ın geçmişte önemli vazifeler yaptığını belirten Vali Epcim, “Özellikle örnek insan olarak hepimiz tarafından takip ediliyorsunuz. Sizleri seviyoruz ve Bayburt’ta ağırladığımız için de çok memnunuz. Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Kahraman ise Vali Epcim’e, yakın ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.
Çeşitli konularda tecrübelerini paylaşan Başkan Kahraman sonrasında ziyaretini sonlandırarak Bayburt Valiliği’nden ayrıldı.


Güncel 15.12.2021 11:09:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası sona erdi

2

Hatay'da otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

3

Mersin'de Göksu Deltası'nda çıkan yangına müdahale ediliyor

4

Adana Demirspor, ikas Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Nişantaşı Üniversitesi turizm sektörü temsilcilerini öğrencilerle bir araya getirdi

6

Kaspersky 2024'te gelirini yüzde 11 artırarak rekor kırdı

7

Kahramanmaraş’ta "Uluslararası Dünya Anlatıcılar Şöleni" başladı

8

Kumluca'da geleneksel çocuk oyunları yarışması başladı

9

Adana'da Polis Haftası kapsamında fidan dikildi

10

Osmaniye’de kitap okuma etkinliği düzenlendi