Eskişehir haftaya yazdan kalma bir günle başladı

Eskişehir haftaya yazdan kalma bir günle başladı

Eskişehir haftaya yazdan kalma bir günle başladı

Geçtiğimiz hafta oldukça soğuk ve yağmurlu günler geçiren Eskişehir, yeni haftaya yazdan kalma bir günle ’merhaba’ dedi.
Eskişehir’de kış aylarıyla birlikte zaman zaman kendini etkili bir biçimde hissettiren ayaz ve soğuklar yerini yeni haftanın ilk gününde ısınan hava adeta yazı hatırlattı. Güzel havayı fırsat bilen Eskişehirliler, kent merkezinde bulunan Hamamyolu ve İki Eylül caddelerinde, çocukların ise oyun parklarında yoğunluk oluşturduğu gözlenirken ortaya renkli kareler çıktı. Hava sıcaklığının kent merkezinde yaklaşık 15 derece olduğu günde, vatandaşlar geçtiğimiz soğuk günlere göre kalın kabanlar ve botlar yerine daha ince ceketleri ve ayakkabıları tercih ettikleri görüldü.
Öte yandan edinilen bilgiye göre, yarın ve çarşamba günlerinde yağmur, diğer günlerde ise yeniden havanın ısınmasının beklendiği öğrenildi.


Güncel 6.12.2021 14:02:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye satrançta "yetenek merkezi" haline geldi

2

Eksun Gıda ve Selçuk Üniversitesi'nden işbirliği

3

Adana'da temizlik işçisi parkta bulduğu cep telefonunu sahibine ulaştırdı

4

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan hortumda bir kişi yaralandı

5

GÜNCELLEME - Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

6

GÜNCELLEME - Alanya'da 7 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı

7

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

8

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

9

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

10

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi