Eskişehir Madencilik Kümesinin yeni başkanı Metin Çekiç oldu

Eskişehir Madencilik Kümesinin yeni başkanı Metin Çekiç oldu

Eskişehir Madencilik Kümesinin yeni başkanı Metin Çekiç oldu

Eskişehir Sanayi Odası’nda yapılan Eskişehir Madencilik Kümesi olağan genel kurul toplantısında başkan, başkan yardımcıları, sayman üye ve üyeler belirlendi.
önetim Kurulu yaptığı seçimde; Başkanlığa Metin Çekiç’i, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına Mehmet Rallas ile Hamza Tınas’ı Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğine Muzaffer Kızıldağ’ı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Berna Kızılbük’ü göreve getirdi.
Kurul sonrası değerlendirmede bulunan yeni Başkan Metin Çekiç, “Genel kurulumuz sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını yaptık. Kümemizin kurumsal kimliği güçlendirecek ve bölgemiz madencilik sektörünün güçlendirilmesine yönelik yapabileceklerimizi istişare etme fırsatımız oldu. Sektörümüzdeki üyelerimizin beklentileri ve sıkıntıları ortak. Bunları çözüme kavuşturmak, sektörümüze katkı sunmak için temel hedefimiz olacak. Yeni yönetim kurulumuz ise hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca beni bu göreve seçen arkadaşlarımızın teveccühleri için teşekkür ederim” dedi.


Güncel 20.10.2021 18:15:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Daikin Taşkent'teki üniversite kampüsünün iklimlendirmesini sağladı

2

Antalya'da "Bir Tuş, Bir Tutku, Bir Konser" piyano resitali düzenlendi

3

Adana'da ambulans park halindeki otomobile çarptı

4

İskenderun ilçesinde "huzur ve güven uygulaması" yapıldı

5

Türk şefler yurt dışında Türk lezzetlerini tanıtıyor

6

BATEM'in geliştirdiği sebze tohumları ihraç da ediliyor

7

Türkiye'de futbolun yanı sıra bisiklet ve kış sporlarıyla da turizmin çeşitlendirilmesi amaçlanıyor

8

Isparta'da kooperatif çatısı altında buluşan kadınlar keçeden ürün yapıp satıyor

9

Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Adana'da çiftçilerle buluştu

10

Lohusa şerbeti "kaynar" geleneği Adana'daki usta öğreticiler tarafından yaşatılıyor