Eskişehir meslek liseleri afetzedeler için üretiyor

Eskişehir meslek liseleri afetzedeler için üretiyor

Eskişehir meslek liseleri afetzedeler için üretiyor

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki mesleki liselerde uyku tulumu başta olmak üzere çeşitli kışlık malzemeler, çadır ve soba üretimleri devam ediyor.
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, deprem bölgelerine olan yardımlar durmaksızın devam ediyor. Kent genelindeki meslek liselerinin üretim kapasitesi, depremzede vatandaşlar için seferber ediliyor. İl Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul ve kurumlardaki öğrenci, öğretmen ve idareciler tarafından üretilen 150 soba başta olmak üzere 400 uyku tulumu, 80 kişisel bakım seti ve 100 çadır Hatay’daki afetzedelere gönderildi.

Eskişehir Olgunlaşma Enstitüsü uyku tulumu ve kışlık malzemeler, Eskişehir Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çadır ve Eskişehir Atatürk MTAL ise soba üretimlerini sürdürüyor.


Güncel 23.02.2023 09:39:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

2

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

3

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

4

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

5

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi

6

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Mersin'de konuştu:

7

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

8

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

9

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

10

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti