Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nden ormanlık alanlara atılan çöplere tepki

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nden ormanlık alanlara atılan çöplere tepki

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nden ormanlık alanlara atılan çöplere tepki

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, kentin ormanlık alanlarına atılan çöplere tepki göstererek, resmi sosyal medya hesabından “utanç tablomuz” diye paylaştı.
Eskişehir Kızılinler Mahallesi üzerinden Kalabak Mahallesindeki ormanlık alana giden araçlardan atılan cam, pet şişe, maske vepoşet gibi atıklara tepki gösterildi. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, ormanlık alana zarar veren ve çevreyi kirleten atıklarla ilgili resmi sosyal medya hesabından "utanç tablomuz" başlığıyla bir açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bu çöpleri, bugün Eskişehir Kızılinler Mahallesi üzerinden Kalabak Mahallesindeki ormanlık alana giden aracımızdaki arkadaşımız 20-30 metrekarelik bir alandan toplamış. Cam şişe, pet şişe, maske, poşet aklınıza ne gelirse araçlardan atılmış. Belki bir utanan olur diye yayınlıyoruz.”


Güncel 15.05.2021 13:59:07 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi