Eskişehir’de 2 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu

Eskişehir’de 2 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu

Eskişehir’de 2 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu

Eskişehir’de 2 katlı bir apartmanın çatısında çıkan yangın vatandaşların panik ve merak dolu bakışları altında itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Edinilen bilgilere göre, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Mamure Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı bir apartmanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucu çatıda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Birçok vatandaş söndürme çalışmalarını film izler gibi izledi.
Yangın söndürme çalışmaları esnasında 1 itfaiye eri yüzünden hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaralanan itfaiye erine müdahale edildi.
“İtfaiye gelesiye kadar çatı tutuştu”
Yangın çıkan apartmanın altında işyeri bulunan Hatice Çubuk, yaşananları şu ifadelerle anlattı:
“Komşular eşime telefon etti çatıdan duman çıkıyor diye. Biz de itfaiyeyi aradık. İtfaiye gelesiye kadar çatı tutuştu. Bu çatıdan çıkan bir şey, orada kiracı kalıyor. 15 günde bir koli koli kağıt getiriyor. Bu sabahta ses vardı. İçerisi su olmuştur. Ölüme çare yok. İçeriyi temizleriz gider.”


22.03.2023 13:27:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: