Eskişehir’de istinat duvarı çöktü, bodrum katındaki evi su bastı

Eskişehir’de istinat duvarı çöktü, bodrum katındaki evi su bastı

Eskişehir’de istinat duvarı çöktü, bodrum katındaki evi su bastı

Eskişehir’de öğleden sonra başlayan şiddetli yağışla birlikte bir apartmanın istinat duvarı çökerken, bodrum katında bulunan evi su bastı.
Emek mahallesinde bulunan bir apartmanın istinat duvarı, yoğun sel suları nedeniyle çöktü. Yüksek kesimlerden akan sel suları apartmanın bodrum katında bulunan eve doldu. Mutfak ve oturma odasında bulunan eşyalar, suya batarak zarar gördü. Zor anlar yaşayan ev sahipleri kendi imkânlarıyla suları temizlemeye çalıştı. Apartmanın önünde bulunan bahçe içerisindeki ekili mahsuller ise su altında kaldı.

“Çocuk içeride yatıyordu, onu çıkardım içeriyi su basar diye”
Duvarın yıkılması sonucunda evini su basan vatandaş, zor anlar yaşadıklarını ifade ederek, “Su gelmesin diye sağı solu toparlamıştım, dışarıdan sel geliyordu. Sonra duvar yıkıldı. Duvar yıkılır yıkılmaz kendimi duvarın üzerine attım. Ondan sonra zaten bir şey yapamadık. Çocuk içeride yatıyordu, onu çıkardım içeriyi su basar diye. Zaten içeri girdi sel” şeklinde konuştu.


Yurt Dünya 21.06.2021 18:27:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı