Eskişehir’de üniversiteliler depremzedeler için masalarını dolu bıraktı

Eskişehir’de üniversiteliler depremzedeler için masalarını dolu bıraktı

Eskişehir’de üniversiteliler depremzedeler için masalarını dolu bıraktı

Eskişehir’de bazı üniversite öğrencileri, yurttaki odalarına yerleştirilecek depremzedeler için “İlk duyduğumuzdan beri kalbimiz de dualarımız da sizinle ve hep sizinle olacak” gibi notlar bıraktıkları masalarını temiz kıyafet, yiyecek ve temizlik ürünleriyle dolu bıraktı.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremlerin ardından Eskişehir’e getirilecek depremzedelerin kalacakları Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında (KYK) son hazırlıklar yapıldı. Depremler sonrası eğitime ara verilmesi nedeniyle memleketlerine dönen üniversite öğrencileri, odalarında kalacak depremzedeler için masalarında temiz kıyafet, yiyecek ve temizlik ürünleriyle dolu bıraktı.

Öğrencilerin dolaplara ve masaların üzerine, “Öncelikle hepinize çok geçmiş olsun. Umarım hepiniz iyisinizdir. Biz işinize yarayacağını düşündüğümüz bazı şeyler bıraktık. Hiç açılmamış eşyaları sizin için aldık. Öteki çantada da kuru gıdalar var. Fındık ve cevizi Trabzon’da kendi ellerimle topladım. Öğrenci olduğumuz için ancak bu kadar yardımcı olabildik” yazılı notlar dikkat çekti.


Güncel 14.02.2023 17:22:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

2

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

3

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

4

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

5

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

6

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

7

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

8

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

9

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

10

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti