Eskişehirliler önce sandığa, sonra parklara koştu

Eskişehirliler önce sandığa, sonra parklara koştu

Eskişehirliler önce sandığa, sonra parklara koştu

Eskişehir’de sandığa giderek oy kullanan birçok vatandaş, görevlerini yaptıktan sonra güneşli havayı fırsat bilerek aileleriyle birlikte parklara akın etti.
Eskişehir’de Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi yoğunluğu devam ediyor. Vatandaşlık görevini yerine getirmek üzere oy kullanacakları okula giden bazı seçmenler, daha sonra vakitlerini parklara giderek değerlendirdi. Güneşli havanın tadını çıkaran aileler Anneler Günü’nü de kutlamayı unutmadı. Seçimlerin herkese hayırlı olmasını temenni eden vatandaşlar, birlik beraberlik ile güzel bir gelecek umduklarını söyledi.

“Günümüzün geri kalanını da çocuklarımızla parkta oynayarak geçiriyoruz”
Cumhurbaşkanlığı seçim heyecanını yaşayan vatandaşlar, oy kullanma işleminin ardından güzel vakit geçirebilmek için aileleriyle birlikte parkların yolunu tuttu. Anneler Günü ve seçim heyecanının aynı güne denk gelmesinin yanı sıra güneşli olan hafta sonunu eşi ve iki çocuğuyla birlikte değerlendirmek isteyen Hakan isimli vatandaş, “Sabah erkenden oyumuzu kullandık. Daha sonra Anneler Günü olması vesilesiyle eşimi ve çocuklarımı kahvaltıya getirdim. Günümüzün geri kalanını da çocuklarımızla parkta oynayarak geçiriyoruz. Malum bahar geldi ve havalar ısındı. Biz de baharı kutluyoruz. Gördüğünüz gibi hava çok güzel, malum 3-4 gündür hava kapalıydı. Bugünden sonra daha da güneşli günleri bizi bekliyor. Biri kız diğeri oğlan iki çocuğum var. Kızım 2, oğlum ise 4 yaşında. Onlar parkta oynuyor, biz de onlarla birlikte vakit geçiriyoruz” dedi.
Oy kullanma işlemi sonrasında vaktini şehir merkezindeki parklarda değerlendiren bazı vatandaşlar ise evcil hayvanlarıyla eğlenirken, güzel havada kitap okuyarak dinlenen vatandaşlar da gözlerden kaçmadı.


Güncel 14.05.2023 14:54:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Akbank'tan KOBİ'lere otonom yapay zeka çözümleri

2

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

3

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu:

4

Alanya'da yaklaşık 20 aracın lastiklerinin kesilmesi güvenlik kamerasında

5

VakıfBank, Asya Altyapı Yatırım Bankasından 300 milyon dolarlık kredi sağladı

6

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde "Doğurganlığın Korunması Sempozyumu" gerçekleştirildi

7

Antakya Belediye Başkanı Yapar, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına davet etti

8

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara zarar veren zanlı tutuklandı

9

Hatay'da otomobilin LPG tankı ve tavan döşemesinde kaçak ürünler bulundu

10

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor