Eşme’de Enderun usulü teravih namazı kılındı

Eşme’de Enderun usulü teravih namazı kılındı

Eşme’de Enderun usulü teravih namazı kılındı

Uşak İl Müftülüğü Ramazan ayı faaliyetleri çerçevesinde Eşme Merkez Camiinde Enderun Usulü Teravih Namazı Programı düzenledi.
Uşak’ın Eşme İlçesinde düzenlenen İl Müftülüğü Ramazan ayı faaliyetleri dahilinde Osmanlı döneminden kalma dini bir gelenek olan Enderun usulü teravih namazı kılındı. Enderun Usulü Teravih Namazını Uşak İl Müftüsü Burhan Çakır kıldırdı.

Uşak İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada; “İlçelerde ikamet eden halkımızın da Mübarek Ramazan ayının feyzi ve bereketini hissetmesi, kadim geleneklerimizden olan Enderun Usulü Teravihle buluşması amacıyla yapılan etkinlik Eşme halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Namaz öncesi İl Müftümüz Burhan Çakır kürsüde sohbetiyle, seçkin Hafız hocalarımızdan oluşan ekibimiz mihrap ve mahvilde Kur’an-ı Kerim, ilahi, kaside ve salât-ı ümmiyelerle camiye akın eden cemaatimizle buluştu. Katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz” denildi.


Güncel 5.04.2023 09:39:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

2

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

4

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

5

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

6

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

7

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

8

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

9

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

10

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı