Esnaf odalarına adaylığını açıklayan bahri koca “kazanan toprakkale olsun”

Esnaf odalarına adaylığını açıklayan bahri koca “kazanan toprakkale olsun”

Esnaf odalarına adaylığını açıklayan bahri koca “kazanan toprakkale olsun”

Toprakkale Esnaf odaları Birliği Başkan Adayı Bahri Koca, Toprakkale Haber’e konuştu. Amacının ilçedeki esnafların daha iyi şartlara kavuşmasını sağlamak olduğunu belirten Koca, yapacakları çalışmalarla da esnafların işlerini kolaylaştırmak olduğunu kaydetti.

17 yıldır Toprakkale esnaflık yaptığını,  bu mesleğin dedesinden babasına ondanda kendisine miras kaldığını kaydeden Başkan Adayı Bahri Koca “İlçede herkes beni tanır. Her daim esnaflarımızla vatandaşlarımızla bir arada olduk. İlçemizi her daim ileriye taşımaya gayret gösterdik. Bundan sonrada bu durum devam edecek” ifadelerini kullandı.

Değişim parolasıyla yola çıktıklarını kaydeden Koca seçildikleri takdirde yapacaklarını şu şekilde sıraladı “Yönetim kurulumuzla birlikte düzenli toplantılar yapacak bu toplantıları esnaflarımızla paylaşacağız. Her daim şeffaf olacağız. Aynı zamanda esnafların masraflarını azaltmak amacıyla mesleki faaliyet belgeleri vereceğiz. İmza sirkülerini esnaflarımız bizlerden alacak. Çok büyük paralar vermeyecekler

Seçilmesi halinde esnafa odaları istişaresinde kurslar açacaklarını belirten bu kurslar sayesinde istihdam sağlamayı planladıklarını kaydetti.

Koca kim kazanırsa kazansın Toprakale’nin kazanması temennisinde bulunarak  “Seçimlerimiz ilçemize esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 



Osmaniye 17.01.2022 17:57:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

2

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

3

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

4

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

5

Atalan Şelalesi Harika

6

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

7

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

8

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

9

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

10

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi