ESO’dan Eskişehir İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezine ziyaret

ESO’dan Eskişehir İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezine ziyaret

ESO’dan Eskişehir İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezine ziyaret

Eskişehir İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezini ziyaret eden ve Başhekim Doktor Veli Görkem Pala ile sağlık çalışanları bir araya gelen ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Başkan Yardımcıları Sinan Özeçoğlu ve Fatih Düş, acil sağlık hizmetinde çalışanların Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını kutladı.
Başkan Kesikbaş, acil sağlık çalışanlarının önemli bir iş yaptığının altını çizerek “Hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinde görev yapan kardeşlerimiz 365 gün 24 saat hayatını can kurtarmaya adamış insanlar. Yaptıkları iş fedakârlık gerektiriyor. Biz bu fedakârlığı içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde daha net gördük” dedi.
Komuta Kontrol Merkezinde çalışanlara teşekkür eden ESO Başkanı Kesikbaş, “Acıya, hüzne, mutluluğa, sevince en önemlisi de umuda tanıklık ediyor, insan hayatına dokunuyorsunuz. Görev başında gösterdiğiniz özveri ve fedakârlık için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu işi üstlenen sizlerin yanında olmak, işlerinizi kolaylaştıracak bir ortam sağlamak zorundayız. Trafikte yol vermekten tutunda gereksiz çağrıların önlenmesine kadar sorumluluklarımız var. Umudun bittiği yerde umut oluyorsunuz. Haftanız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

4,5 dakikada ulaşıyoruz
Ziyarette merkezin çalışmaları ve acil sağlık hizmetleri hakkında bilgi veren ve bir sunuş gerçekleştiren Başhekim Doktor Veli Görkem Pala, “Covid-19 koruyucu önlemleri dâhil hastalarımıza ortalama 4,5 dakika içinde ulaşıyoruz. Eskişehir’de sahip olduğumuz kabiliyet, donanım ve insan kaynağı ile ülkemiz ve bazı alanlarda dünya ortalamasının önünde, nitelikli bir hizmet verebiliyoruz” ifadelerini kullandı.
Hizmet vermenin yanı sıra bir dizi proje üzerinde de çalıştıklarını aktaran Pala, bunları tamamlayarak hızla hayata geçireceklerini bildirdi.
1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında yapacakları konusunda da bilgi veren Başhekim Pala, ziyaretleri için Eskişehir Sanayi Odası’na teşekkür ederek, her türlü işbirliğine açık olduklarını dile getirdi.


Güncel 2.12.2020 17:15:04 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası