ESOGÜ mezunu doktordan kötü haber geldi

ESOGÜ mezunu doktordan kötü haber geldi

ESOGÜ mezunu doktordan kötü haber geldi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden geçen sene mezun olarak Adıyaman’da görev yapmaya başlayan Dilşad Yıldırım, deprem faciasında hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde binlerce vatandaş hayatını kaybederken, bir üzücü haber de Adıyaman’dan geldi. 2022 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan ve Adıyaman’da görev yapan doktor Dilşad Yıldırım Adıyaman’da yaşanan depremde hayatını kaybettiği öğrenildi.
Osmangazi Üniversitesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fakültemiz 2022 Mezunu olup Adıyaman’da görev yapan Dr. Dilşad Yıldırım Kahramanmaraş’ta yaşanan depremde hayatını kaybetmiştir. Mezunumuza ve depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Tüm milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.


Güncel 11.02.2023 13:37:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı