Estonya ile Türkiye'nin diplomatik ilişkilerinin 100. yılında Antalya'da sergi açıldı

Estonya ile Türkiye

Estonya ile Türkiye'nin diplomatik ilişkilerinin 100. yılında Antalya'da sergi açıldı

ANTALYA - Estonya ile Türkiye'nin diplomatik ilişkilerinin 100. yılı dolayısıyla Estonyalı sanatçı Marcus Kasemaa'nın "Figürler" adlı sergisinin açılışı, Antalya'da gerçekleştirildi.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sergi belediyenin ana hizmet binasında yer alan Fikret Otyam Sergi Salonu'nda açıldı.

Açılışa, Estonya'nın Ankara Büyükelçisi Vaino Reinart, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Estonya'nın Antalya Fahri Konsolosu Ethem Okudur, Estonya Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi Deha Erpek de katıldı.

Büyükelçi Reinart, sergi açılışındaki konuşmasında, iki ülke arasındaki diplomatik ilişkinin 100. yılını kutlarken, "İstikrarlı ve mükemmel ilişkiler zor zamanlarda çok değerlidir. Türkiye ile dostluğumuzu çok takdir ediyoruz." ifadesini kullandı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal da milletler arasında yakınlığın artırılması ve güçlendirilmesinin son derece önemli olduğunu belirtti.

Sergi, 3 Mart'a kadar açık kalacak.



Eğitim 16.02.2024 14:05:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

3

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

4

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

5

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

6

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

7

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

8

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

9

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

10

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından