Etnospor Etkinlik Tırı yeniden yollarda

Etnospor Etkinlik Tırı yeniden yollarda

Etnospor Etkinlik Tırı yeniden yollarda

ANKARA - Dünya Etnospor Konfederasyonunun geleneksel sporları ve oyunları yaygınlaştırmak amacıyla hizmete aldığı ve bir süredir deprem bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Etkinlik Tırı, çocukları sevindirmek için yeniden yola çıktı.

Konfederasyondan yapılan açıklamaya göre, deprem bölgesinde barınma ve beslenme ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları devam eden Dünya Etnospor Konfederasyonu, çocukların normal hayat şartlarına dönmesi için Tır Etkinlikleri projesini hayata geçirdi.

Bugüne kadar 15 ilde 60'ın üzerinde lokasyona uğrayan Etkinlik Tırı, temmuz ayında 5 farklı ilde çocuklarla buluşacak.

Depremden etkilenerek farklı illerde ikamet etmek durumunda kalan çocuklara ulaşmayı hedefleyen Dünya Etnospor Konfederasyonu, Etkinlik Tırı ile temmuz ayı programına Elazığ'dan başladı.

Etkinlik Tırı, 12-15 Temmuz tarihlerinde Kayseri, Nevşehir, Niğde ve Kırşehir'de çocuklarla buluşacak.



Yurt Dünya 12.07.2023 17:47:34 0
Anahtar Kelimeler: etnospor etkinlik tırı yeniden yollarda

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

3

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

4

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

5

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

6

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

7

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

8

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

9

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

10

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu