Ev, araba değil bu sefer ’pehlivan deve’ haczedildi

Ev, araba değil bu sefer ’pehlivan deve’ haczedildi

Ev, araba değil bu sefer ’pehlivan deve’ haczedildi

Aydın’da sahibinin borçları dolayısıyla haczedilen güreş devesi icradan satışa çıkartılırken, Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan portalında yayımlanan ’icradan satılık deve’ ilanı görenleri şaşırtıyor.

Bugüne kadar hacizle satılan gayrimenkuller, otomobiller, ev eşyaları ve çeşitli makineler arasında bir de deve girdi. Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan portalı ilan.gov.tr adresinde ’12-13 yaşlarında güreş devesi icradan satılıktır’ başlıklı ilanı gören vatandaşlar gözlerine inanamıyor. Bakanın bir daha baktığı hem şaşırtan hem de gülümseten ilana konu olan Aydın’daki güreşçi deve yed-i emin olarak tutulduğu damda yeni sahibini bekliyor.

Edinilen bilgiye göre, sahibinin borçları yüzünden haczedilen 13 yaşındaki pehlivan deve yediemin olarak Güzelhisar Otoparkı’na alındı. Yed-i emin otoparkında, devenin bakımı için uygun alan bulunmayınca gerekli izinler alınarak deve Işıklı Mahallesi’ndeki bir dama götürüldü. Burada gündelik bakımları yapılan ve bakıcısının gözü gibi baktığı deve için internette icradan satılık ilanı yayımlandı. Muhammen bedeli 200 bin TL olarak bildirilen pehlivan deve için 2 Şubat 2022 günü Efeler Belediyesi’nin Ramazan Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi No: 16 adresinde bulunan mezat salonunda saat 10.30’da açık arttırma usulü ile satış gerçekleştirilecek. Deveye alıcının çıkmaması durumunda 2 Mart 2022 günü ihale tekrarlanacak.


Güncel 29.12.2021 10:13:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

2

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

3

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

4

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

5

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

6

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

7

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

8

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

9

Futbol: Trendyol 1. Lig

10

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak