Ev hanımlarının kurduğu tiyatro grubu, ilk oyunlarını sahneleyecek

Ev hanımlarının kurduğu tiyatro grubu, ilk oyunlarını sahneleyecek

Ev hanımlarının kurduğu tiyatro grubu, ilk oyunlarını sahneleyecek

ANTALYA - Antalya'da ev hanımları tarafından kurulan "Kadının Gücü" tiyatro grubu, "Kadın Platformu" adlı ilk oyunlarını sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Kadınların hayatından kesitleri dünyaya duyurmak amacıyla bir araya gelen ev hanımları, kendi yazdıkları oyun için kostümünden dekoruna hazırlıklarını sürdürüyor.

Ayşe Tuluk'un yöneteceği oyun, pazarda ürünlerini satmak için Türkiye'nin dört bir yanından bir araya gelen kadınların güldüren ve düşündüren hikayelerini anlatacak.

Oyunda, Ayşe Tuluk "Trakyalı Sümbül", Gülşen Polat "Doktor Salih", Zeynep İnan "Hasta Badegül", Aysun Balız "Sekreter Sibel", Hülya Kantaş, Saadet Çelik, Kiraz Algan ve Ayşe Budak "Satıcı", Songül Yılmaz "Şekerci" rollerini canlandıracak.

İlk kez seyirciyle buluşacak oyunun dekor tasarımını Seyfettin Balız, kostüm tasarımını Saadet Çelik üstlenirken müzik tasarımı ise Murat Güven'e ait.

Oyun, 20 Kasım Cumartesi saat 19.30'da Konyaaltı'nda özel bir tiyatro sahnesinde ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşacak.




Bölgeden 16.11.2021 12:17:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

2

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

3

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

4

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı

5

Adana'da kamyonun çarptığı kişi öldü

6

Serik'te tek katlı evde çıkan yangın söndürüldü

7

Antalya'da "Model Uçak Yapım" etkinliği düzenlendi

8

Burdur'da 6 Şubat Depremleri Anma Programı düzenlendi

9

Hatay'da depremzedelere akaryakıt desteğinde bulunuldu

10

Adana'da "Depremler, Yapı Güvenliği ve Sorumluluk Zinciri" semineri düzenlendi