Ev sahibi uyanınca balkondaki şortu çalıp kaçtı

Ev sahibi uyanınca balkondaki şortu çalıp kaçtı

Ev sahibi uyanınca balkondaki şortu çalıp kaçtı

İzmir’in Çeşme ilçesinde bir eve balkondan girmeye çalışan hırsız, ev sahibi uyanınca balkondaki şortu çalıp kaçtı. Polis ekiplerinin kısa sürede yakaladığı zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 05.45 sıralarında, Çeşme’nin 16 Eylül Mahallesi’ndeki bir eve balkondan girmeye çalışan G.T., balkon kapısını açmaya çalışırken ev sahibi sesler nedeniyle uyanarak balkona geldi. Balkon kapısını açan ev sahibi, hırsız ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ile karşı karşıya kalan G.T., paniğe kapılarak, balkonda asılı olan bir şortu alarak kaçtı. Ev sahibinin ihbarı üzerine gelen Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde yaptıkları araştırmanın üzerinden yaptıkları titiz çalışmayla, hırsızlık zanlısını, aynı gün öğleden sonra yakalayarak gözaltına aldı.
Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen G.T., nöbetçi mahkemedeki yargılama sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 29.07.2020 19:50:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de feci kaza kamerada: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

2

Osmaniye polisinden yasa dışı bahis operasyonu: 1 milyar TL’lik varlık donduruldu

3

Hatay'da su gider kanalında mahsur kalan kedi ve yavruları kurtarıldı

4

Turkcell'e 1 milyar dolarlık uluslararası murabaha sendikasyonu

5

Konyaaltı ilçesinde afetlere karşı toplanma alanları oluşturuldu

6

Antalya'da bir konteynerde çıkan yangında ölen 6 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edildi

7

Davraz Kayak Merkezi bayramda yaklaşık 10 bin ziyaretçi ağırladı

8

Burdur'da 2 kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı

9

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası yarın Antalya'da başlayacak

10

Antalya'da ırmakta kadın cesedi bulundu