‘Evimde Ramazan köşesi var’ projesi hayata geçirildi

‘Evimde Ramazan köşesi var’ projesi hayata geçirildi

‘Evimde Ramazan köşesi var’ projesi hayata geçirildi

Bilecik Bozüyük İlçe Müftülüğü ile Meliha Ercan Ortaokulu iş birliğinde “Evimde Ramazan Köşesi Var" isimli proje hayata geçirildi.
Ramazan ayında bir farkındalık oluşturmak, çocuklara ibadet ve gelenek bilinci kazandırmak amacıyla hayata geçirilen projeye dair açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Mustafa Topal, "Evimde Ramazan Köşesi Var" projesiyle Ramazan ayının Müslümanlara sağladığı güzel hasletleri öğrencilerimize geleneklerimizden ilham alarak kazandırmayı amaçlıyoruz.” dedi.
Projenin Bozüyük İlçe Müftülüğü ile Meliha Ercan Ortaokulu iş birliğinde yürütüldüğünü belirten Müftü Topal, "Öğrencilerden, yaptıkları çalışmaların video ya da fotoğraf görüntülerinin Bozüyük İlçe Müftülüğüne ulaştırılması istedik. Yoğun bir talep oldu. Projeye katılım sağlayan 40 öğrenciyi Diyanet Çocuk Dergisi’ne abone yaparak ödüllendirdik. Bu vesileyle projenin mimarı Din Kültürü Öğretmeni Sercan Kahveci ve emeği geçen din görevlilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Güncel 30.04.2021 12:52:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

2

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

3

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

5

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

6

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

7

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

8

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

9

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı

10

7. Uluslararası Mersin Maratonu'nun tanıtım toplantısı yapıldı