Evine girip çıkamayan engelli vatandaş için özel rampa yapıldı

Evine girip çıkamayan engelli vatandaş için özel rampa yapıldı

Evine girip çıkamayan engelli vatandaş için özel rampa yapıldı

Alanya Belediyesi, evine rahat girip çıkamayan engelli vatandaşın talebi üzerine, 1 metre genişliğinde engelli rampası yaptı.
Alanya’nın Fakırcalı Mahallesi’nde yaşayan engelli vatandaş Havva Barcın, evinin önüne tekerlekli sandalyesini rahatça kullanabileceği bir yol yapılması için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den yardım talebinde bulundu. Fen İşleri ekipleri, Başkan Yücel’in talimatı ile Fatma Barcın’ın yaşadığı Fakırcalı’nın yüksek yaylasına gelerek yol çalışması gerçekleştirdi.
“Çok zorluk çekiyordum, istediğim yola kavuştum”
Engelli vatandaş Fatma Barcın, ana yoldan evine kadar yapılan yol hizmeti için çok memnun olduğunu ifade ederek; “Daha önce bahçeden eve kadar ailem beni sırtlarında taşıyordu. Çok zorluk çekiyordum. Belediye Başkanım Adem Murat Yücel’den Allah razı olsun. O ve ekibi sayesinde istediğim yola kavuştum” dedi.


Güncel 21.06.2021 15:24:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya, turnuva ve kamplara yaptığı ev sahipliğiyle dünya okçuluğunun merkezi oldu

2

Narenciyenin gen merkezindeki "Turunç Yolu", görsel şölen sunuyor

3

Antalya'da yağış hayatı olumsuz etkiliyor

4

Sağlıklı midede asitli gıdalar tek başına sorun yaratmıyor

5

Adana merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 13 zanlı tutuklandı

6

Hatay'da "nitelikli yağma" iddiasıyla yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Hatay'da bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

8

Adana'da ahşap parke ve panel fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

9

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu: