Evlat acısı çeken anne: "Seni çok özledim oğlum"

Evlat acısı çeken anne:

Evlat acısı çeken anne: "Seni çok özledim oğlum"

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.
3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat direnişi bin 305 gündür aralıksız sürüyor.
Evladı Mikail Erdinç için oturma eylemine kararlılıkla devam eden Gevez Erdinç, çocuğunu almadan bir yere ayrılmayacağını dile getirdi. Oğlunun Marmara Üniversitesinde okurken kandırılarak dağa kaçırıldığını ifade eden Erdinç, “Van’ın Gürpınar ilçesinden evladım için oturma eylemine katıldım. Oğlum Marmara Üniversitesinde okuyordu. Orada oğlumu kandırıp dağa kaçırdılar. Oğlum eğer bizi görüp duyuyorsan gel vatanımıza, askerimize, polisimize teslim ol. Güvenlik güçlerimiz herhangi bir ceza vermeyecek sana. Oradan size hayır yok. Dağdaki bütün çocuklarla gelin artık. Vatan ve bayrak hepimizin. Seni çok özledim oğlum. Artık gel, teslim ol” dedi.


30.03.2023 11:58:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

2

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

4

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

5

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

6

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu:

7

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası açılışında konuştu:

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta TARDİP Projesi'nin tanıtım programında konuştu:

9

Bozyazı'da emniyet, jandarma ve sahil güvenlik mensuplarına başarı belgesi verildi

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Adana'da temaslarda bulundu