Evlat nöbetindeki ailelerin direnişi 904 gündür kararlılıkla devam ediyor

Evlat nöbetindeki ailelerin direnişi 904 gündür kararlılıkla devam ediyor

Evlat nöbetindeki ailelerin direnişi 904 gündür kararlılıkla devam ediyor

Diyarbakır’da, çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti 904’üncü gününe girdi.
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin umutlu bekleyişi 904’üncü gününde de sürüyor.
7 yıl önce kandırılarak dağa kaçırılan oğlu Doğan Göger için oturma eylemine devam eden anne Sultan Göger, eyleminde kararlı olduğunu belirterek, “Oğlum, 4 Ekim 2015 tarihinde Diyarbakır’a geldi ve burada kayboldu. Oğlum her zaman Diyarbakır’a geliyordu ama en son geldiğinden beri bir daha kendisinden haber alamadık. Oğlum en son HDP il binasında görünmüş. Oğlumu istiyorum ve onun için buradayım. Beni duyuyor ve görüyor ise kaçıp güvenlik güçlerine teslim olmasını istiyorum” dedi.


Yurt Dünya 22.02.2022 13:47:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de yasa dışı bahis operasyonu kapsamında 9 şüpheli tutuklandı

2

Hatay'da depremzedeler için psikososyal destek merkezi açıldı

3

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özen, odanın çalışmalarını anlattı

4

Kumluca Milli Eğitim Müdürü Tekdemir ziyaretlerde bulundu

5

İHH Kahramanmaraş Şubesi ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunacak

6

Burdur'da çekiciyle kamyonetin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

7

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakaladı

8

Hatay'da kozmetik ürün çaldığı ileri sürülen 2 şüpheli tutuklandı

9

Kahramanmaraş'ta minibüsün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı

10

Castrol Ford Team Türkiye İsveç Rallisi'ni tamamladı