Evlat nöbetindeki anne kızına seslendi: "Ölmeden seni görmek, allı duvaklı gelin etmek istiyorum"

Evlat nöbetindeki anne kızına seslendi:

Evlat nöbetindeki anne kızına seslendi: "Ölmeden seni görmek, allı duvaklı gelin etmek istiyorum"

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını söyleyen ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor. Hatice Levent kızına seslenerek, "Ölmeden seni görmek, allı duvaklı gelin etmek istiyorum" dedi.
Farklı şehirlerden 3 Eylül 2019 tarihinde Diyarbakır’a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat direnişi bin 249’uncu gününde sürüyor. 9 yıl önce kızı Fadime’nin terör örgütü mensuplarınca kaçırıldığını ileri süren anne Hatice Levent, kızını almayana kadar evlat nöbetinden vazgeçmeyeceğini söyledi.
Kızını almadan gitmeyeceğini ifade eden anne Levent, "Kızım eğer beni görüyorsan kaç gel. Şeker hastasıyım ben ölmeden seni görmek istiyorum. Seni allı duvaklı gelin etmek istiyorum. O vicdansızların yanında o mağaralarda ne yapıyorsun? Siz oralara ait değilsiniz, kendi çocuklarını götürsünler, ne olur dön gel seni çok özledim. O vicdansızların elinden hepiniz kurtulup devlete sığının, ceza yok" dedi.


Yurt Dünya 2.02.2023 12:21:30 0

İlginizi Çekebilir

1

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

2

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

3

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

4

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

5

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

6

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

7

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

8

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi:

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde alışveriş merkezleri denetlendi

10

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla buluştu