Evlat nöbetindeki baba Elhaman: “Oğlum, PKK’dan sana bir fayda gelmez”

Evlat nöbetindeki baba Elhaman: “Oğlum, PKK’dan sana bir fayda gelmez”

Evlat nöbetindeki baba Elhaman: “Oğlum, PKK’dan sana bir fayda gelmez”

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde olan ailelerin evlat nöbeti, kararlılıkla devam ediyor.
Farklı kentlerden 3 Eylül 2019 tarihinde Diyarbakır’a gelen aileler, evlat direnişini bin 274 gündür HDP il binasının önünde sürdürüyor.
2017 yılında evladı Bayram Elhaman’ın PKK terör örgütü tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını ileri süren baba Şadi Elhaman, evlat nöbetinde kararlı olduğunu ifade etti.
Evladına ‘teslim ol’ çağrısında bulunan Elhaman, "2017’de oğlum PKK ve HDP tarafından kandırılarak dağa götürüldü. O günden bu yana oğlumdan hiç haber alamadık. Oğlumun ölümü hakkında bilgi paylaşmışlar. Madem bu bilgiyi paylaştılar, o zaman çocuğumun cenazesini göndersinler. Ben buraya (HDP il binası) çocuğumu almak için geldim. Evladım kaçırıldığından bu yana hiçbir haber alamadım. İnşallah çocuğumdan yakın zamanda bir haber alırım. Oğlum eğer beni görüp ve duyuyorsan gel artık. Yeter artık, bu hasret bitsin. Annen ve kardeşlerin seni çok özledi. PKK’dan sana bir fayda gelmez. Bunlar Ermeni ve Amerika uşaklarıdır" dedi.


Yurt Dünya 27.02.2023 13:32:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Mdgrup Osmaniyespor, Kırşehirspor 2-1 mağlup etti

2

Osmaniye Uluslararası Yarı Maratonu koşuldu

3

Osmaniye’de kontrolden çıkan minibüs devrildi: 1 yaralı

4

Bakan Kurum, Hatay'da, 455 bininci afet konutu teslimi öncesi incelemelerde bulundu

5

Antalya'da su kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı

6

Emekli emniyet müdürü ve oğlu çavdar sapıyla sanatsal eserler ortaya koyuyor

7

Adana'da denizde kafes balıkçılığında ilk hasat ihracat için yapıldı

8

Düden Şelalesi dört mevsim ziyaretçi ağırlıyor

9

Hatay'da temel kazısında Geç Antik Çağ'a ait mozaik bulundu

10

Hareketsiz yaşam nöropsikiyatrik hastalık riskini artırıyor