‘Evrende Dönüşüm’ sergisi TSKM’de açıldı

‘Evrende Dönüşüm’ sergisi TSKM’de açıldı

‘Evrende Dönüşüm’ sergisi TSKM’de açıldı

Maltepe, İstanbul’da sanatın merkezi olmaya devam ediyor. Ressam Nina Selvin Mutlu’nun “Evrende Dönüşüm” isimli ikinci resim sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı.
Ressam Nina Selvin Mutlu’nun “Evrende Dönüşüm” isimli ikinci resim sergisi açıldı. Çalışma yaşamına bir şirkette yönetici olarak devam eden Mutlu, “Çocukluk yıllarından bu yana resim yapma tutkum vardı. Resim yapma konusunda ailemden çok büyük destek gördüm. Lise döneminde atölye çalışmalarında anatomi, desen, renk eğitimleri aldım. Sergimde kendi ruhsal yolculuğumu farklı teknikler ve malzemelerle birleştirerek sundum. Evreni, yaşamı, ruh, beden-varlık ilişkisini anlattım. Yaşamda her canlının birbirine ihtiyacı var. Diğer canlılar fark ediyor, insanoğlu ise her zaman bunu fark edemiyor. Eserlerimde bunları yansıttım” dedi.
Serginin açılışında Türkan Saylan Kültür Merkezi Kültür Sanat Koordinatörü Kubilay Erdelikara tarafından Mutlu’ya plaket takdim edildi. Sergide akbaba, baykuş, güvercin ve yarış atlarının resmedildiği etkileyici tablolar sanatseverler ile buluştu. Mutlu’nun farklı desen uygulamalarına yer verdiği sergisi, 15 Kasım’a dek Galeri Maltepe’de ziyarete açık olacak.


Güncel 10.11.2021 16:11:41 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi