Eyfel Kulesi, 3 aylık aranın ardından yeniden açıldı

Eyfel Kulesi, 3 aylık aranın ardından yeniden açıldı

Eyfel Kulesi, 3 aylık aranın ardından yeniden açıldı

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Eyfel Kulesi, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle 3 aylık aranın ardından yeniden açıldı.
Fransa’da yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında normale dönüş süreci devam ediyor. Başkent Paris’te bulunan dünyaca ünlü Eyfel Kulesi, 3 ayın ardından yeniden ziyaretçilere açıldı. Covid-19 önlemleri kapsamında kuleye sınırlı sayıda ziyaretçi kabul edileceği bildirildi. 11 yaşın üzerindeki herkesin maske takmasının zorunlu olduğu aktarılırken, asansörlerin de 1 Temmuz’a kadar kapalı kalacağı, ziyaretçilerin merdivenleri kullanabileceği belirtildi.
Öte yandan, her yıl yaklaşık 7 milyon turistin ziyaret ettiği Eyfel Kulesi, İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana en uzun süre kapalı kaldığı dönemi yaşadı.


Güncel 25.06.2020 14:34:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de büfede çıkan yangın hasara neden oldu

2

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

3

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

4

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

5

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

6

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

8

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

10

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi