Eyüpsultan’daki yangında hayatını kaybeden işçinin cansız bedeni enkazın altından çıkarıldı

Eyüpsultan’daki yangında hayatını kaybeden işçinin cansız bedeni enkazın altından çıkarıldı

Eyüpsultan’daki yangında hayatını kaybeden işçinin cansız bedeni enkazın altından çıkarıldı

Eyüpsultan’da dün bir fabrikanın deposunda çıkan yangında kaybolan Sedat Cesur isimli işçinin cansız bedeni enkazın altında çıkarıldı. Sedat Cesur’un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Enkaza dönen fabrika havadan görüntülendi.
Eyüpsultan Pirinççi mahallesinde bulunan ve araç filtresi üretilen fabrikada dün saat 14.00 sıralarında yangın çıkmış, 1 kişinin yaralandığı olayda Sedat Cesur (43) isimli işçinin içeride kaldığı öğrenilmişti. Sedat Cesur’un eşi Günel Cesur da olay yerine gelerek gözyaşlarına boğulmuştu. Yangın güçlükle söndürülürken, 23 saatin sonunda talihsiz işçisinin cesedine ulaşılmıştı.

Talihsiz adamın cenazesi enkazın altından çıkarıldı
Sedat Cesur’un eşi Günel Cesur enkazda yapılan çalışmaları çaresizce izledi. Talihsiz adamın cansız bedeni enkazın altında çıkarıldı. Bu sırada bekleyişini sürdüren acılı kadın ise gözyaşlarını tutamadı. Cenaze aracına alınan Cesur’un cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan enkaza dönen fabrika ise havadan görüntülendi.

Ondan geriye bu fotoğraflar kaldı
Yaşanan talihsiz olayın ardından ise geriye Sedat Cesur’un birkaç gün önce çekildiği fotoğrafı kaldı. Fotoğrafta ise Sedat Cesur’un kendisi, eşi ve çocukları yer alıyor.


Yurt Dünya 23.12.2022 16:04:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

2

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

3

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

4

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

5

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

6

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

7

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

8

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

9

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu:

10

Alanya'da yaklaşık 20 aracın lastiklerinin kesilmesi güvenlik kamerasında