Eyyübiye’de virüsle ilgili uyarıcı afişler asıldı

Eyyübiye’de virüsle ilgili uyarıcı afişler asıldı

Eyyübiye’de virüsle ilgili uyarıcı afişler asıldı

Eyyübiye Kaymakamlığı ve Eyyübiye Belediyesi yeni tip Korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında ilçe merkezindeki birçok noktaya uyarıcı afişler astı.
Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal’ın koordinesinde Eyyübiye Belediyesi ile birlikte yapılan çalışmalarla, virüsle mücadele devam ediyor. Çin`in Wuhan kentinde ortaya çıkan, dünya genelinde hızla yayılmaya devam eden ve etkisini ülkemizde de göstermeyi sürdüren korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında Eyyübiye Kaymakamlığı ve Eyyübiye Belediyesi ilçe genelindeki birçok noktaya afişler asıldı. Dünyada pandemi boyutana ulaşan korona virüsünden korunmak için en iyi yöntemin evde izole olmak ve bulaşma riskinin önemine vurgu yapılan afişler. Asılan afişlerde, ‘ Dikkat, hastalığı bulaştırmak ve ölüme sebep olmak, hem vebaldir, hem günahtır, hem kul hakkıdır. Kul hakkı tövbe ile bağışlanmaz. ‘gibi ifadelere yer verildi.
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelindeki birçok noktaya asıldı. Vatandaşların virüsle mücadelede dikkatli olmaları gerektiğinin ve virüsün bulaşma riskinin öneminin vurgulandığı afişlerle, vatandaşlara çağrıda bulunuldu.


Güncel 15.12.2020 15:05:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Karaca ve Dünya Katılım Bankası'ndan servis bankacılığı alanında işbirliği

2

Fırat Life Style'ın yatırım hacmi 7 sektörde 10 milyar doları aştı

3

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

4

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

5

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

6

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

7

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

8

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

9

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

10

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu