Eyyübiye’de yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı

Eyyübiye’de yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı

Eyyübiye’de yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bin 200 metre kare kapalı alana sahip olan yarı olimpik yüzme havuzunun temelini attı.
Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapımına başlanan yarı olimpik yüzme havuzu, Muradiye Mahallesinde bin 200 metre karelik kapalı alanı kapsayacak şekilde yapılacak.Ferah ve steril olacak yapı, betorname ve çelik yapı şeklinde tasarlandı. Engelli vatandaşların da düşünüldüğü kompleks yapıda 30 metre karelik 2 ayrı soyunma odası ile engelli vatandaşlara da hizmet verecek. İlçe gençliğinin ve vatandaşların faydalanacağı yarı olimpik yüzme havuzunun 120 günde bitirilmesi hedefleniyor.
Yapılacak olan projenin temel atma törenine, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.


Güncel 26.12.2020 11:53:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de ekili alanlarda tarla kontrolleri ve süne takibi sürüyor

2

Osmaniye’de kompleks kalp girişimleri IVUS teknolojisiyle yapılmaya başlandı

3

Evde çıkan yangın itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü

4

Adana'nın kadın itfaiyecileri özveriyle çalışıyor

5

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 bin 324 kadın çalışanıyla kente değer katıyor

6

Saimbeyli’de göçer hayvancılık yapanlara güneş enerjisi paneli dağıtıldı

7

Saimbeyli'de huzur ve güven uygulaması yapıldı

8

Arçelik'te üst düzey atamalar

9

Adana'da tartıştığı karısını öldüren zanlı tutuklandı

10

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi