Fanatik Adana Demirsporlu Vali’ye Ordulu esnaftan forma isteği

Fanatik Adana Demirsporlu Vali’ye Ordulu esnaftan forma isteği

Fanatik Adana Demirsporlu Vali’ye Ordulu esnaftan forma isteği

Sıkı bir Adana Demirspor taraftarı olan ve fırsat buldukça Mavi Şimşekler’in maçını kaçırmayan Ordu Valisi Tuncay Sonel, ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlardan forma talebi almaya başladı.
Tam kapanma başlamadan bir gün önce yatırım ve incelemeleri yerinde görmek amacıyla Aybastı ilçesine ziyarette bulunan Vali Sonel, Kaymakamlık, Emniyet, Jandarma, hastane ve Belediyenin ardından esnafı ziyaret etti.
Esnaf ile sohbet eden, bol ve bereketli kazanç dileğinde bulunan Vali Sonel, Fatih Ebrem adlı esnafın işyerini ziyaretinde ilginç bir talep ile karşılaştı. “Sırf sizin için 1. Lig’de Adana Demirspor’u destekliyorum” diyen esnaf Fatih Ebrem, Mavi Şimşekler’in bir formasını istedi. Vali Sonel, bu isteği geri çevirmeyerek en kısa sürede yerine getirme sözünü verdi.
Bazı esnaflardan çeşitli gıda ürünleri satın alan Vali Sonel, satın aldığı gıda ürünlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve çocuklara dağıttı.


Spor 30.04.2021 14:24:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da zincir markette çıkan yangın hasara yol açtı

2

Hatay'da depremlerin ardından 123'üncü cami ibadete açıldı

3

Alanya'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

4

Akdeniz'de en fazla yaş meyve ve sebze ihracatı yapan firmalar ödüllendirildi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Türk Kızılay, Adana'da iftar programı düzenledi

8

Antalya'da kent içi toplu taşıma için yeni otobüsler hizmete alındı

9

Manavgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı