Fanatik Adana Demirsporlu Vali’ye Ordulu esnaftan forma isteği

Fanatik Adana Demirsporlu Vali’ye Ordulu esnaftan forma isteği

Fanatik Adana Demirsporlu Vali’ye Ordulu esnaftan forma isteği

Sıkı bir Adana Demirspor taraftarı olan ve fırsat buldukça Mavi Şimşekler’in maçını kaçırmayan Ordu Valisi Tuncay Sonel, ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlardan forma talebi almaya başladı.
Tam kapanma başlamadan bir gün önce yatırım ve incelemeleri yerinde görmek amacıyla Aybastı ilçesine ziyarette bulunan Vali Sonel, Kaymakamlık, Emniyet, Jandarma, hastane ve Belediyenin ardından esnafı ziyaret etti.
Esnaf ile sohbet eden, bol ve bereketli kazanç dileğinde bulunan Vali Sonel, Fatih Ebrem adlı esnafın işyerini ziyaretinde ilginç bir talep ile karşılaştı. “Sırf sizin için 1. Lig’de Adana Demirspor’u destekliyorum” diyen esnaf Fatih Ebrem, Mavi Şimşekler’in bir formasını istedi. Vali Sonel, bu isteği geri çevirmeyerek en kısa sürede yerine getirme sözünü verdi.
Bazı esnaflardan çeşitli gıda ürünleri satın alan Vali Sonel, satın aldığı gıda ürünlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve çocuklara dağıttı.


Spor 30.04.2021 14:24:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, 3 futbolcu transfer etti

2

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

3

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

5

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

6

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

7

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

8

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

9

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

10

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu: