Fatih Erbakan’dan ’zorunlu PCR testi’ açıklaması

Fatih Erbakan’dan ’zorunlu PCR testi’ açıklaması

Fatih Erbakan’dan ’zorunlu PCR testi’ açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Zorunlu PCR testinin kaldırılmasında partimizin tüm teşkilatlarıyla ortaya koyduğu gayretin ve eylül ayında Danıştay’a yaptığımız itirazın çok büyük etkisi oldu” dedi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Sağlık Bakanlığı’nın zorunlu PCR testi uygulamasını kaldırması kararına yönelik açıklamada bulundu. Erbakan, yaptığı açıklamada PCR testi zorunluluğunun kaldırılmasında Yeniden Refah Partisi’nin gayretlerinin etkili olduğunu söyledi.

“İtirazın çok büyük etkisi oldu”
Fatih Erbakan, “Daha önce Ayasofya Camii’nin ibadete açılması ve İstanbul Sözleşmesi’nin iptalinde olduğu gibi zorunlu PCR testi zulmünün ortadan kaldırılmasında da Yeniden Refah Partimizin tüm teşkilatlarıyla ortaya koyduğu gayretin, oluşturduğu kamuoyu duyarlılığının ve eylül ayında Danıştay’a yaptığımız itirazın çok büyük etkisi oldu” dedi.


Güncel 13.01.2022 17:37:41 0

İlginizi Çekebilir

1

A101 yeni nesil medya platformu Medya101'i tanıttı

2

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

3

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

4

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

5

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

6

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

7

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu:

8

Kahramanmaraş'ta "Asrın Felaketinde Gazetecilik Paneli" düzenlendi

9

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 106. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

10

CHP Genel Başkanı Özel, partisinin Antakya İlçe Başkanlığını ziyaretinde konuştu: