Fatih’te taksicinin ölümüne ilişkin 2 şüpheliye tutuklama talebi

Fatih’te taksicinin ölümüne ilişkin 2 şüpheliye tutuklama talebi

Fatih’te taksicinin ölümüne ilişkin 2 şüpheliye tutuklama talebi

Fatih’te kavga ettikleri için uyardığı müşterileri tarafından darp edilen taksicinin ölümüne ilişkin adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 2’si tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
Fatih’te dün meydana gelen olayda, taksi şoförü Aydın Altun, takside kavga ettiği iddiasıyla müşterileri Mert A., Ferhat G. ve Ebru Nur G.’yi uyarmak ve taksiden indirmek istemiş, bunun sonucunda da darp edilmişti. Kafasına sert bir cisim vurularak yaralandığı öne sürülen taksi şoförü Altun, daha sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

2 şüpheliye tutuklama talebi
Olaya ilişkin gözaltına alınan ve travesti oldukları iddia edilen 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüphelilerden Mert A. ile Ferhat G., savcılıktaki işlemlerinin ardından ’kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma’ suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

1 şüpheliye adli kontrol talebi
Şüpheli Ebru Nur G. ise aynı suçtan ’yurt dışına çıkamamak’ şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.


Yurt Dünya 9.01.2023 15:08:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 50 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

2

"At nalı böbrek" birçok hastalığa zemin hazırlayabiliyor

3

İskenderun'da okul çevrelerinde denetim yapıldı

4

Antalya'da inşaat firmasına ait depoda çıkan yangın söndürüldü

5

Osmaniye’de feci kaza kamerada: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

6

Osmaniye polisinden yasa dışı bahis operasyonu: 1 milyar TL’lik varlık donduruldu

7

Hatay'da su gider kanalında mahsur kalan kedi ve yavruları kurtarıldı

8

Turkcell'e 1 milyar dolarlık uluslararası murabaha sendikasyonu

9

Konyaaltı ilçesinde afetlere karşı toplanma alanları oluşturuldu

10

Antalya'da bir konteynerde çıkan yangında ölen 6 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edildi