Fatma Girik ismi Aydın’da yaşayacak

Fatma Girik ismi Aydın’da yaşayacak

Fatma Girik ismi Aydın’da yaşayacak

Aydın Büyükşehir Belediyesi (ABB) şubat ayı ilk meclis toplantısı, Başkan Özlem Çerçioğlu başkanlığında gerçekleşti.
İlk birleşimin gündem maddeleri arasında; geçtiğimiz günlerde hayata veda eden, oyunculuğu ile Yeşilçam’ın ölümsüz isimleri arasında olan Fatma Girik de vardı.
Efsane oyuncunun gönüllerde edindiği eşsiz yer ile ölümsüzleşen isminin, mekanlarla bütünleşerek daima anılması için, Fatma Girik ismi ABB meclis gündeminde yer aldı. Merkezdeki en büyük parklarından biri olan ve geçtiğimiz yıllarda açılışı yapılan park, Fatma Girik ismi ile anılacak.
“Unutulmaz bu önemli ismi Aydın’da güzel bir parkımızda yaşatacağız”
Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncasından birisi olarak kabul edilen Fatma Girik’in onlarca başarılı sinema filminde yer alarak, arkasında unutulmaz eserler bıraktığını belirten Başkan Özlem Çerçioğlu, “Sanat alanında verdiği eserler ile tüm ülkemizin gönlünde yer etmiş olan Fatma Girik’i kaybetmenin hüznünü hala yaşıyoruz. Mecliste gündeme getirdik, unutulmaz bu önemli ismi Aydın’da güzel bir parkımızda yaşatacağız” dedi.


Güncel 8.02.2022 17:49:08 0
Anahtar Kelimeler: fatma girik ismi aydın’da yaşayacak

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan hortumda bir kişi yaralandı

2

GÜNCELLEME - Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

3

GÜNCELLEME - Alanya'da 7 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı

4

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

5

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

6

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

7

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

8

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

9

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

10

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı