Fazla mesailer görüşüldü

Fazla mesailer görüşüldü

Fazla mesailer görüşüldü

Düzce Belediyesi Ocak ayı meclis toplantılarının ikinci birleşimi meclis başkan vekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı da görüşülen 29 gündem maddesi karara bağlandı.
Düzce Belediye Meclisi 2023 yılı Ocak ayının son toplantısını gerçekleştirdi. Meclis başkan vekili Hüdaver Gösterişli tarafından yönetilen 2. oturumda komisyonlara havale edilen 29 madde görüşüldü.
Bir önceki oturumun meclis tutanak özetinin oylanmasıyla başlayan toplantıda, ilk olarak komisyonlara havale edilen ‘sözleşmeli personellerin ücretlerinin belirlenmesi’, ‘Zabıta ve İtfaiye personelinin 2023 yılı fazla mesai ücretleri’, ‘hafriyat döküm ücret kalemlerinde değişiklik’ ve ‘belediye emir ve yasakları uygulama yönetmeliği’, ‘Asar Deresi ve çevresi yenileme projesi yapım işi kredi talebi’, ‘Aziziye Mahallesi Pazaryeri alanı yapım işi için kredi’ maddelerinin oylaması gerçekleştirildi.
Daha sonra İmar komisyonuna havale edilen gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı, oylamaların ardından bir sonraki toplantının 6 Şubat Pazartesi günü saat 18.00’da olması kararlaştırılarak sona erdi.


Güncel 6.01.2023 12:06:13 0
Anahtar Kelimeler: fazla mesailer görüşüldü

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

2

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

3

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

4

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

6

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

7

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

8

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

9

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

10

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı