Felipe Sanchez Mateos: “Trabzonspor baskıyla bizi tanınamaz hale getirdi"

Felipe Sanchez Mateos: “Trabzonspor baskıyla bizi tanınamaz hale getirdi

Felipe Sanchez Mateos: “Trabzonspor baskıyla bizi tanınamaz hale getirdi"

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, Trabzonspor karşısında aldıkları 4-0 mağlubiyete ilişkin, "İlk golü atacak takım galibiyete daha yakın olacaktı ve öyle oldu. Trabzonspor baskıyla bizi tanınamaz hale getirdi" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Alanyaspor, sahasında lider Trabzonspor’a 4-0 yenildi. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, “İlk golü atacak takım galibiyete daha yakın olacaktı ve öyle oldu. Trabzonspor baskıyla bizi tanınamaz hale getirdi. Çünkü baskılarıyla pas yollarımızı iyi kapattılar. Biz alışa gelmiş oyunumuzu bir türlü oynayamadık. Trabzonspor ligin lideri, bu şans değil. Yarım pozisyondan bile gol atabiliyorlar. Yediğimiz ilk golden sonra biraz düştük ve arkadaşlarımızın kafası yere eğildi. İlk yarının sonunda da 4-0 oldu” diye konuştu. İkinci yarıda daha iyi bir futbol oynadıklarını dile getiren Mateos, “İkinci yarı biraz daha iyiydik diyebilirim. Penaltı ve pozisyonlar gol olsaydı maç daha iyiye gidebilirdi. Ancak alışıldık futbol yoktu” ifadelerini kullandı.
Mateos, “Aslında Trabzonspor diğer maçlardan çok farklı baskı yapmadık bunu bekliyorduk. Örneğin Giresun ve Kasımpaşa bize daha fazla baskı yapmıştı ama hata yapan bizdik bu da sonuca etki etti” diye konuştu.


Spor 20.02.2022 18:59:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Manavgat Devlet Hastanesi'nde İnsan Hakları Günü etkinliği yapıldı

2

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

3

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

4

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

5

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

6

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

7

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

8

Koçfinans 30 yaşında

9

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

10

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı