Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında konuk edeceği Dinamo Kiev karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 1. hafta maçında 8 Eylül Perşembe günü saat 19.45’te Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı idmanla başladı. Dün itibarıyla bireysel çalışmalara başlayan yeni transfer Michy Batshuayi, bugün takımla birlikte çalıştı.
Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan antrenman, sahada koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla devam etti. Pas çalışmalarının yapıldığı idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Sarı-lacivertliler, Dinamo Kiev ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.



Spor 5.09.2022 21:08:00 0

İlginizi Çekebilir

1

"Özellikli İşletme Ödülü" alan Antalya'daki tesis, yöresel ürünlere de ağırlık veriyor

2

Citroen'den aralık ayına özel sıfır faizli finansman desteği

3

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 19. "İyilik Gemisi" Mersin limanından uğurlandı

4

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

5

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor

6

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 28 zanlı tutuklandı

7

"Elite Label" kategorisindeki Mersin Maratonu'nda 7. kez madalya heyecanı yaşanacak

8

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar alan 10 katlı iş merkezi kontrollü şekilde yıkıldı

9

Üniversitenin uygulama çiftliği öğrencilere sahada eğitim imkanı sunuyor

10

Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu